Gata Irbes acu priekšā savulaik izdarīta pasūtījuma slepkavība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedātājs Gatis Irbe, kurš agrāk bija pazīstams kā Gačo, bet tagad uzstājas ar projektu «Mesa», intervijā ar žurnālu «Ieva» dalījās stāstos par savu tumšo pagātni.

Viņam vairākkārt draudējušas nāves briesmas gan narkotiku, gan dažādu bīstamu situāciju dēļ - savulaik viņa priekšā nogalināts cilvēks.

«Esmu ticīgs cilvēks, ticu, ka kāds mūs sargā. Manā dzīvē tam bijuši vairākkārtēji pierādījumi - daudzas reizes, kad varēju nomirt. Draugi teikuši - sagadīšanās, nospīdēja! Labi, tu vari tā domāt. Bet ne jau tik daudz reižu! Tāpēc bieži pasakos Dievam, saviem vecvecākiem par to.

Trakākais no gadījumiem bija, kad manu acu priekšā tika izdarīta pasūtījuma slepkavība. Metru no manis nošāva cilvēku. Slepkava ar pistoli rokā pagriezās pret mani, paskatījās un aizskrēja. Principā viņš varēja nošaut arī mani, tas būtu bijis loģiski. Vēl jo vairāk tāpēc, ka sākumā neaptvēru, kas noticis, iesaucos: «Ei, tu!» - un skrēju viņam pakaļ,» izdevumam atklāja izklaides industrijas darbonis.

Kā jau ziņots, 14.decembrī dienas gaismu ieraudzīja Gata Irbes projekta «Mesa» otrais studijas albums, kura ienākumi ar organizācijas «Ziedot.lv» tehnisko un juridisko atbalstu tiek ziedoti bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitācijai centrā «Poga».

Tieši «Mesa» dāvinātā dziesma «Durvis vaļā» pērn kļuva par labdarības maratona «Dod pieci» himnu.

Ar saukli #SalaboBērnību sabiedrība 2017. gadā tika aicināta ziedot jaunizveidotajai atbalsta programmai «Plecs», lai palīdzētu Latvijas bērnunamos augošajiem bērniem nokļūt ģimenēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu