Riču ģimenes zvaigzne Rinaldo dodas koncerttūrē «Balss iz tabora»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rinaldo
Rinaldo Foto: Publicitātes foto

Martā un aprīlī uz savu pirmo soloprogrammu «Balss iz tabora» aicina Riču ģimenes solists Rinaldo. Šī ir viņa pirmā koncerttūre pēc brāļa nāves.

«Mēs divatā ar brāli Kasparu veidojām Riču kodolu, tāpēc pēc viņa aiziešanas ilgi nespēju turpināt muzicēt. Bet nu esmu gatavs mūziku izpildīt savādāk, ar jaunu un dziļāku skatījumu,» par savu jauno programmu stāsta Rinaldo.

Koncertā «Balss iz tabora» skanēs populāras čigānu un latviešu romances - skaņdarbi, kas ir radīti balsij un klavierēm. Būs arī Rinaldo dziedātās «Riču» dziesmas, tostarp hits «Paldies tev, draugs». Kopā ar solistu muzicēs estrādes pianists Anatolijs Livča.

«Mana balss - tā iz tabora skan» - tie ir vārdi no Jāņa Petera dzejoļa, kas trāpīgi raksturo Rinaldo, kura balss tembru nav iespējams sajaukt ar kādu citu. Viņa balss patiesi nāk no tabora, taču jau vairāk nekā 10 gadus tā priecē klausītājus visā Latvijā.

Koncerti izskanēs 9. martā Laucienes tautas namā, 11. martā Jūrmalā Kauguru kultūras namā, 15. martā Apes kultūras centrā, 18. martā Salaspilī, kultūras namā «Rīgava», 23. martā Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā, 24. martā Ventspils kultūras centrā, 12. aprīlī Kokneses kultūras namā, 13. aprīlī Brocēnu kultūras centrā, 14. aprīlī Limbažu kultūras namā, 15. aprīlī Suntažu kultūras namā un 21. aprīlī Liepājas Latviešu biedrības namā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu