«Future Shorts» ziemas programma šogad tiks izrādīta trīs seansos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Īsfilmu festivāla «Future Shorts» ziemas programma no 24. februāra līdz 26. februārim tiks izrādīt trīs seansos, informē festivāla pārstāve Olga Meļņikova. Filmu programma sastāv no sešām īsfilmām, kuru kopējais garums ir 90 minūtes. Festivāla programmas seansi notiks 24. februārī kinoteātrī «Kino Bize», 25. februārī Kaņepes Kultūras centrā un 26. februārī kultūras klubā «Cafe Film Noir».

Šogad īsfilmu festivāla ziemas programmā iekļautas kinolentes «Watchmaker» (2016), «The Summer Movie» (2016), kā arī pērn klajā laistas īsfilmas «The Combine», «Cilaos», «Wild Horses» un «Green Screen Dijkstra».

«Festivāla mērķis ir dzīvas, skatītājus vienojošas atmosfēras radīšana. Tas, ka jauno talantu filmu demonstrēšanai mēs izvēlamies alternatīvas platības ar ierobežotu vietu skaitu, nepavisam nav nejaušība, jo atmosfēra ir tikpat svarīga kā pati filmu skatīšanās, pat vēl vairāk - tā ir festivāla neatņemama sastāvdaļa,» pauda Meļņikova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu