Kardašjana saņem ziedus suņa ķepas formā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne Hloja Kardašjana, kura ir pirmā bērniņa gaidībās, piedzīvojusi skumju brīdi - viņas 14 gadus vecais sunītis devies citos medību laukos. Lai uzmundrinātu topošo māmiņu, viņas draugs, NBA kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Tristans Tomsons sagādājis savai mīļotajai īpašu pārsteigumu.

Hloja sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi foto, kurā redzams rožu pušķis, kas izveidots suņa ķepiņas formā. «Paldies, mīļais, ka esi tik dziļdomīgs! Šis skaistais pušķis padara manu dienu gaišāku! Tu esi visjaukākais, mana mīlestība!» pie publiskotā foto raksta Kardašjana.

Kardašjanas mājas mīlulis vārdā Gabana, pēc Hlojas vārdiem, bija kas vairāk par mājdzīvnieku - viņa bija Hlojas pirmais bērniņš, kompanjons un draugs. «Māja vairs nebūs tāda, kā agrāk,» skumju pilna ir Kardašjana.

Kā zināms, viņa un Tristans aprīļa sākumā pasaulē sveiks abu pirmo kopīgo atvasi. Šis būs Hlojas pirmdzimtais, bet Tomsonam - otrais mazulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu