Krievijas šovbiznesa zvaigzne Buzova filmējas kopā ar «seksīgo noziedznieku»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/buzova86

Krievijas šovbiznesa zvaigzne Olga Buzova, kura zināma arī kā «Dom 2» vadītāja, publiskojusi videoklipa uzņemšanas aizkulišu foto, kurā redzams arī par seksīgo noziedznieku dēvētais Džeremijs Mīks.

Buzova sociālajā vietnē «Instagram» raksta, ka sava jaunākā skaņdarba «Wi-Fi» videoklipā piedalās arī Mīks. «Šodien ir ļoti īpaša diena. Mēs uzņemam jaunu klipu jau iemīļotajai dziesmai «Wi-Fi». (..) Tas būs ļoti krāšņs klips, jo tajā piedalīsies arī skaistulis un lielākais «sliktais puisis» pasaulē - Džeremijs Mīks,» pie publiskotā foto raksta dziedātāja.

? @jmeeksofficial #wifi foto by @jimjordanphotography ?

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Мы готовы @jmeeksofficial ??? поехали ? #WiFi

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

Dziedātāja atzinusi, ka šis būs labākais, ko viņa jebkad radījusi.

Kā zināms, Mīks popularitāti ieguva 2014. gadā, kad tika arestēts par ieroču uzglabāšanu un citiem noziegumiem. Cietumā uzņemtā fotogrāfija ātri vien piesaistīja sieviešu uzmanību un kļuva par «interneta sensāciju». Mīks pēc atbrīvošanas no cietuma strādā par modeli un bauda attiecības ar veikala «Topshop» mantinieci un miljardiera Filipa Grīnu meitu Hloju Grīnu.

Сегодня очень важный день?? Мы снимаем новый клип, на уже полюбившуюся вам песню, #WiFi ??? Делаем это по традиции с любимой командой Алексея Голубева ❤ @alexey_k_golubev ? Я уже в кадре с самого утра, готовим много всего интересного! Это будет очень крутой клип, как минимум потому, что в нем я предстану в самых неожиданных образах, и ради этих съёмок в клипе #WiFi ко мне прилетел самый знаменитый красавчик и главный бэдбой мира @jmeeksofficial ??? waiting for you ???#ойчтобудетчтобудет #такклево#ясоздаютренды#эрабузовой#ракетазапущена ? #magfilmmoscow#бузова #magfilm #magfilmshow #мыделаемчудо #magfilmfamily #АлексейГолубев

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu