Brieža pretinieks Usiks laiž klajā dziesmu un mūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Latvijas boksa zvaigznes Maira Brieža nākamais pretinieks, ukrainis Oleksandrs Usiks vien dažas dienas pirms abu cīņas laida klajā savu izteicienu iedvesmotu dziesmu un tai speciāli radītu mūzikas video.

«Berlīne. 2017. gada 8. septembris. Svēršanās pirms cīņas Oleksandrs Usiks – Marko Huks. Līdz cīņai palicis nedaudz vairāk kā diennakts. Pasākuma noslēgumā žurnālists Usikam jautā: «Kā jūs jūtaties? (How do you feel?)» «Es jūtos, es ļoti jūtos! (I’m feel. I’m very feel!)» atbildēja Oleksandrs.

Nākamajā dienā, tieši pirms cīņas, kad žurnālists viņam uzdeva to pašu jautājumu, jau zinot, ka tas nav pareizi, Usiks pārliecinoši atbildēja: «I’m feel! I’m very feel!!!»

Tajā momentā radās ideja ierakstīt dziesmu,» par sportista veikumu stāstīts mūzikas video aprakstā.

Kā jau ziņots, Brieža un Usika duelis norisināsies 27. janvārī «Arēnā Rīga», bet cīņas uzvarētājs supersērijas finālā tiksies ar kubieti Junieru Dortikosu vai krievu Muratu Gasijevu.

Briedis septembrī supersērijas ceturtdaļfinālā pēc punktiem pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Tikmēr Usiks savā ceturtdaļfinālā pārspēja vācieti Marko Huku, nosargājot Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu.

Pašlaik 32 gadus vecais Briedis savas profesionāļa karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 23 cīņās, 18 gadījumos panākumu gūstot ar nokautu. Savukārt 30 gadus vecais Usiks uzvarējis visās 13 cīņās, tostarp 11 ar nokautu.

Usiks 2012. gadā kļuva par Londonas olimpisko spēļu čempionu, triumfējot smagsvaru svara kategorijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu