Aktrise Ieva Florence guvusi ievainojumu filmas «Blēži» uzņemšanas laikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/RalfsEilands/

Dziedātājs un aktieris Ralfs Eilands (24) vēsta, ka arī viņa ekrāna partnere ir salauzusi roku – Dailes teātra jaunā aktrise Ieva Florence guvusi traumas režisora Andreja Ēķa jaunās kinolentes «Blēži» filmēšanā.

«Dāmas un kungi! Filmas «Blēži» uzņemšanas laikā Ieva Florence pievienojās traumēto ļaužu klubiņam! Cerēsim, ka viņa ātri vien anulēs biedra karti, vēlot viņai veselību un izturību!» raksta Eilands.

Jau ziņots, ka dziedātājs īsi pirms jaunā gada iestāšanās nokrita pa trepēm, salaužot roku un astes kaulu.

Kā zināms, «Blēži» ir filmas «Svingeri» autoru jaunākā komēdija, kas iznāks šā gada martā. Kinolentes sižeta pamatā ir divu pavisam nesaderīgu pāru attiecības. Dzīdamies pēc aplamiem mērķiem, filmas tēli sapinas arvien vairāk un vairāk, un uz brīdi pat šķiet, ka visu varēs atrisināt tikai pistoles šāviens. Iespējams, ka viss varētu būt daudz vienkāršāk, ja ļautos patiesām un neviltotām attiecībām. Bet kā to izdarīt, ja visi ir blēži!

Galvenajās lomās - Intars Rešetins, Rēzija Kalniņa, Ieva Florence, Ralfs Eilands, Leonarda Ķestere, Ivo Martinsons, Jurģis Spulenieks, Sandis Pēcis u.c. Filmas tērpus veido atraktīvais kostīmu mākslinieks Dāvids.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu