Porziņģis nokļuvis uz prestiža žurnāla vāka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju basketbolists, kluba Ņujorkas «Knicks» spēlētājs Kristaps Porziņģis rotā luksusa dzīvesstila žurnāla «Haute Living» jaunākā numura vāku.

Porziņģis intervijā atminas laiku, kad viņu kā ceturto izvēlējās 2015. gada NBA draftā.

«Štatos cilvēki daudz nezina par Eiropas spēlētājiem, kuri tiek draftēti, un viņus nepieņem tik viegli kā amerikāņu spēlētāju no koledžas. Bet es zināju, ka mana darba ētika un spēja runāt angliski palīdzēs. Tas parādīja faniem, ka esmu gatavojies un pāreja man nesagādās grūtības. Es nebaidījos no spiediena, kritiku uztveru kā izaicinājumu. Gribēju pierādīt, ka esmu tas, kurš var spēlēt NBA. (..) Es ļoti interesējos par Amerikas kultūru, tāpēc tad, kad mani draftēja «Knicks» komandā, tas bija kā sapņa piepildījums. (..) Esmu visu mūžu mīlējis Ņujorku,» tā izdevumam pastāstīja talantīgais basketbolists.

Šo gadu laikā Kristaps ir ticis pie iesaukas Vienradzis, ko pozitīvi vērtē arī pats basketbolists. «Laikam esmu Vienradzis tāpēc, ka esmu unikāls spēlētājs,» smejas Kristaps. «Tas ir smieklīgi, tomēr es neņemu ļaunā, ja ļaudis mani tā sauc.»

Tāpat Porziņģis lepojas ar savu ģimeni, kura ir viņa lielākais atbalsts. «Mani vecākie brāļi allaž ir palīdzējuši man uz laukuma un ārpus tā. Viņi ir mana lielākā motivācija. Svarīgākie cilvēki manā dzīvē,» tā par Jāni un Mārtiņu Porziņģiem izdevumā izsakās Kristaps.

Intervijā Kristaps atklāj, ka viņam ir ļoti svarīgi garšīgi paēst, tomēr pats viņš sevi uzskata par sliktu pavāru. «Paiet ļoti ilgs laiks, kamēr pagatavoju maltīti. Es neesmu labs pavārs, un gatavot ēdienu, ko apēdu piecās minūtēs, man liekas bezjēdzīgi. Es neizbaudu procesu,» atklāts ir Kristaps.

Izdevumā rakstīts, ka Kristapa diena sākas 8.00 no rīta, tad viņš paēd, dodas uz trenažieru zāli, atkal paēd (divas reizes), iet uz treniņu un tad dodas mājās, lai atkal paēstu un trīs stundas nosnaustos. Tad ir vakariņu un gulētiešanas laiks. Dažreiz viņš dodas pie fizioterapeita, kurš dzīvo tajā pašā ēkā, kurā Kristaps.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu