Lienes Greifānes «Eirovīzijas» dziesmas klips pulcē pašmāju slavenību «armiju»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju dziedātāja Liene Greifāne, gatavojoties «Supernovai», publiskojusi savas dziesmas videoklipu.

Dziesmas «Walk the Talk» klipā Greifāne un viņas draugi, kuri ir sabiedrībā pazīstami ļaudis, iejūtas pagājušā gadsimta 70. gadu stilā.

Klipā piedalās ne vien pati Liene, bet arī žurnāliste Una Ulme, hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne ar abu meitām Keriju un Kortniju, kā arī dziedātāja Elizabete Zagorska, Roberto Meloni, Anna un Rafaels Krimeli, un citi.

Video coming soon???? #walkthetalk #walkthetalksupernova #walkthetalkeurovision #eurovision2018

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on

Jau vēstīts, ka trešdien, 6.decembrī, tika izziņoti visi Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» dalībnieku vārdi. Konkursa ceturtajā sezonā piedalīsies 21 dalībnieks, konkursam būs trīs pusfināli un viens fināls. No katra pusfināla finālā iekļūs divi dalībnieki. Kā ierasts, «Supernova» notiks februārī, bet konkursa uzvarētājs balvā saņems iespēju piedalīties lielākajā pasaules popmūzikas notikumā - Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas nākamgad notiks Portugālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu