Dagmāra Legante atklāj savu 2018. gada apņemšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Latviešu TV personība, modele, aktrise un fotogrāfe Dagmāra Legante intervijā ar portālu TVNET pastāstīja, ka 2018. gadā ir apņēmusies saprast, ko vēl vēlas sasniegt savā dzīvē.

«Noformulēt, ko gribētos, – tas ir novēlējums ne tikai sev, bet arī pārējiem. [..] Es ticu - ja ir nolikts mērķis, tad var iet uz to. Ja mērķa nav, tad ir gandrīz neiespējami kaut ko sasniegt, vai tas būtu darbā vai privātajā dzīve. Man liekas, ka kaut vai klusi pie sevis ir jāizdomā, kas tad ir tas, ko es tiešām vēlētos, kas darītu mani priecīgu, laimīgu. [..] Ir jāsaprot, uz kurieni mēs ejam. Ja nezinām, uz kurieni gribam aiziet, tad arī nekur nevaram tikt,» atklāja daudzpusīgā pašmāju slavenība.

Viņasprāt, jauna gada sākums ir spēcīgs mudinājums apņemties pilnveidot sevi, taču jāatceras, ka to pašu var izdarīt arī jebkurā citā laikā. Viņa uzsvēra, ka, pirmkārt, ir nepieciešams novērtēt to, kas mums ir, un 2018. gadā to iemīlēt no jauna.

Runājot par gadumiju, Legante atzina, ka 31. decembrī pa dienu reizēm iecienījusi noskatīties nu jau leģendāro kinolenti «Likteņa ironija jeb Vieglu garu!», bet naktī svinību laikā dod priekšroku sausam franču šampanietim ar izteiktu garšu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu