Kinoteātros: «Džumandži» turpinājums, labsirdīgais bullis un «Brīnums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Šonedēļ no piektdienas, 22. decembra, Latvijas kinoteātros iznāk vairākas jaunas filmas - piedzīvojumu komēdija «Džumandži: Laipni lūgti džungļos» («Jumanji: Welcome to the Jungle»), animācijas filma «Ferdinands», Krievijas Ziemassvētku komēdija «Jaunās eglītes» un drāma «Brīnums» («Wonder»), kas vēsta par zēnu ar Trīčera-Kolinsa (Treacher-Collins) sindromu.

«Džumandži: Laipni lūgti džungļos»

90. gados ļoti populāra bija piedzīvojumu filma ar Robinu Viljamsu galvenajā lomā «Džumandži» - stāsts par zēnu, kurš ierauts dīvainā galda spēlē un pavadījis tur divdesmit gadus. Jaunā filma «Džumandži: Laipni lūgti džungļos» varētu būt tāds kā turpinājums stāstam par šo mītisko spēles pasauli. Filmas veidotāji arī paziņojuši, ka lente ir veltījums Vijamsam, kas mūžībā labprātīgi devās 2014. gadā.

Filmas scenārija pamatā ir Krisa van Olsberga fantāzijas romāns «Džumandži». Stāsta uzmanības centrā ir četri pusaudži, kuri pēkšņi tiek ierauti noslēpumainajā džumandži pasaulē, kur viņi mainās līdz nepazīšanai, burtiski iemiesojas pašu izraudzītajos avataros: «geimeris» Spensers kļūst par tumšādainu dēkaini, muskuļotais futbolists Fridžs pārvēršas par īsa auguma gudrīti, populārā meitene Betānija – par pusmūža vīrieti profesoru, bet kautrīgā Marta tagad ir bezbailīga karotāja.

Jaunieši ātri apjauš, ka džumandži ir kas vairāk par spēli, tā ir cīņa par izdzīvošanu. Lai uzvarētu spēlē un atgrieztos reālajā pasaulē, viņiem jādodas bīstamākajā piedzīvojumā mūžā, jāatklāj Alana Periša pirms 20 gadiem atstātās pēdas un jāmaina priekšstats pašiem par sevi, pretējā gadījumā viņi paliks ieslēgti spēlē uz visiem laikiem...

No kritiķu puses filma izpelnījusies apzīmējumu: «Patīkams pārsteigums jautrai brīvdienu sezonai.» Bet skatītāju reakcija sociālajos tīklos norāda uz ģimenei draudzīgu un ar humoru pildītu iemīļotās 1995. gada «Džumandži» piedzīvojumu filmas turpinājumu, īpaši tiek atzīmēts Džeka Bleka tēlojums – «viņš ir pelnījis 12 Oskarus

Filmas režisors ir Džeiks Kasdans («Seksa video», «Sliktā skolotāja»), galvenajās lomās - Džeks Bleks («Zosāda»), Dveins Džonsons («Pusotrs spiegs»), Kārena Gilana («Gadsimta likme») un Misija Paila («Mākslinieks»).

«Ferdinands»

Ferdinands ir vislabsirdīgākais bullis visā Spānijā. Neskatoties uz iespaidīgajiem izmēriem un milzu spēku, viņš jau kopš bērnības nav izrādījis sevišķu interesi par badīšanos ar sugas brāļiem. Nejaušības dēļ Ferdinands nokļūst to vidū, kuri tiek izvēlēti, lai piedalītos buļļu cīņās Madridē.

Ferdinanda balsi ierunājis profesionāls amerikāņu cīkstonis Džons Sina (John Cena).

«Brīnums»

Drāma, ģimenes filma «Wonder» vēsta par zēnu ar Trīčera-Kolinsa (Treacher-Collins) sindromu. Filmā tēlo Džūlija Robertsa (Julia Roberts) un Ouens Vilsons (Owen Wilso).

Anotācija: Desmitgadīgais Augusts Pulmens, kas piedzima ar nopietnu sejas defektu un slimības dēļ līdz šim ir mācījies mājās, pirmoreiz dosies uz skolu, lai sāktu mācības vietējās skolas 5. klasē. Augija vienaudžiem nebūs viegli pieņemt citādo un aiz neparastās ārienes ieraudzīt to stipro, drosmīgo un labsirdīgo zēnu, ko pazīst viņa mīlošā ģimene. Lai gan Augijs pūlēsies būt tāds pats kā citi skolēni, viņš tikai vēlreiz apliecinās, ka ir īpašs, un ne jau neparastā izskata dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu