«Arēnā Rīga» izskanēs labdarības koncerts «Vienoti par iespēju»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste / LETA

«Arēnā Rīga» 30. janvārī plkst. 20 notiks labdarības koncerts «Vienoti par iespēju», kurā gūtie līdzekļi tiks veltīti onkoloģijas slimnieku atbalstam, informē labdarības portāla «Ziedot.lv» komunikāciju vadītāja Ilze Ošāne.

Dalību labdarības koncertā apstiprinājušas grupas «Tumsa», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Dzelzs Vilks», «Musiqq», «Putnu balle», «Franco Franco», «Satellites LV», kā arī dziedātāji Jānis Stībelis, Aija Andrejeva, Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins, Goran Gora un citi.

Pasākums norisināsies sadarbībā ar Latvijas Televīziju, kas nodrošinās tā translāciju. Koncerta laikā plānots atvērt ziedojumu tālruni.

«Mākslinieki un mūziķi aktivizējās cīņai pret vēzi, atbalstot savu kolēģi Valteru Frīdenbergu, taču šādu cilvēku, kam neatliekami ir nepieciešama palīdzība, šobrīd ir vairāk nekā 30, un tieši viņu ārstēšanai tiks izlietoti no koncerta biļetēm gūtie ieņēmumi,» uzsvēra labdarības portāla vadītāja Rūta Dimanta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu