«Double Faced Eels» tiek pie iespējas uzstāties ar Bibī Reksu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju poppanka apvienība «Double Faced Eels» (DFE) guvusi labus panākumus starptautiskajā video vietnes «YouTube» mūzikas šova «Best.Cover.Ever.» 7. sērijā. Šovu vada reperis Ludakriss (Ludacris). Grupai izdevās iekarot albāņu izcelsmes popzvaigznes Bibī Reksas (Bebe Rexha) simpātijas, un ansamblim bija iespēja kopā ar Reksu uzstāties. Uz panākumu viļņa grupa šonedēļ laiž klajā arī jaunu singlu «Can’t Let Go».

2017. gada novembrī video straumēšanas vietnē «YouTube» pirmoreiz skatītājiem tika nodots pavisam jauns mūzikas šovs, «Best.Cover.Ever.», kurā dalībnieki no visas pasaules sacenšas, lai kāptu uz vienas skatuves ar starptautiska līmeņa mūzikas industrijas zvaigznēm.

Katrā sērijā pie repera Ludakrisa viesojas kāda mūzikas industrijas zvaigzne (Demija Lovato, Keitija Perija, Džeisons Derulo, Čārlijs Pūts u.c.). Tāpat katrā šova sērijā par iespēju uzstāties ar konkrēto zvaigzni sacenšas divi dalībnieki, kuri katrs izpilda kādas zināmas konkrētā mākslinieka dziesmas kaverversiju. Pēc zvaigznes un Ludakrisa vērtējuma labākais dalībnieks saņem vienreizēju balvu - iespēju sadarboties ar konkrētās sērijas zvaigzni un izpildīt kopīgu dziesmu īpašā, vienreizējā apdarē.

Katrai šova sērijai pieteicās tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules, un vieni no veiksminiekiem, kuri tika uzaicināti piedalīties Losandželosā filmētajā šovā, bija arī «Double Faced Eels», kas šovā pārstāv ne tikai Latviju, bet ir arī vienīgie finālisti no Eiropas. Šovā «Double Faced Eels» stājās pretim talantīgam dziedātāju duetam «Two Less Lonely», lai izpildītu Bibī Reksas dziesmas «In the Name of Love» kaverversiju, un, iegūstot Reksas un Ludakrisa simpātijas, izcīnīja uzvaru un iespēju uzstāties kopīgi ar Reksu.

Šova izskaņā uzvarētājiem tika pasniegta īpaša balva no šova un Bibī Reksas - apmaksāts atkārtots brauciens uz Losandželosu, lai sniegtu privātu koncertu leģendārajā klubā Roxy Theatre un prezentētu sevi producentiem un vietējās mūzikas industrijas pārstāvjiem.

Izmantojot izdevību, «Double Faced Eels» vienlaicīgi ar šova iznākšanu prezentē arī jaunu singlu un video dziesmai «Can’t Let Go», kas tapusi, iespaidojoties no šovā gūtajām mācībām.

«Dziesma «Can’t Let Go» ir par to, kādas pārdomas ir cilvēkiem, kas ir iestrēguši sliktās attiecībās. Neatkarīgi no tava dzimuma, vecuma un pat tā, vai ir runa par divu cilvēku attiecībām vai, piemēram, attiecībām ar darba devēju, pasniedzēju utt. Dažkārt saprotam, ka uzlabojumu nebūs, bet tāpat nevaram spert izšķirošu soli,» tā dziesmas vārdu autors Reinis Straume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu