Lūriņa un Dombrovska ieskaņo jaunu Voitišķa dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aktrises Zane Dombrovska un Dita Lūriņa piedāvā jaunu Aigara Voitišķa dziesmu «Snieg». Dziesmu autors sacerējis, iedvesmojoties no Ojāra Vācieša dzejoļa ar tādu pašu nosaukumu. Šī dziesma ir arī pirmā vēstnese studijas albumam, kas tiek ierakstīts Ginta Solas ierakstu studijā, un albumu plānots izdot nākamā gada Ziemassvētkos.

Tajā būs dzirdamas nebijušas versijas vairākām tautā iemīļotām un jau labi zināmām Aigara Voitišķa dziesmām, kā arī pavisam jaunas dziesmas, kas radītas īpaši šim notikumam.



«Esam ļoti priecīgas un iedvesmotas satikties un strādāt ar tik brīnišķīgu radošo komandu un, lai arī darbs pie albuma ierakstīšanas ir ļoti apjomīgs un smags, mēs to baudām kā svētkus. Ir dziesmas, kuru versijas tapušas, pa studijas logu noraugoties, kā gandrīz rokas stiepiena attālumā stirniņas meža pļavā ganās, savukārt, iedziedot dziesmu «Snieg», bija tik brīnumaini pēkšņi pamanīt, ka aiz loga tieši tajā dienā, tieši tajā mirklī pēkšņi ir sācis snigt,» kopīgā stāstā vienojas Zane un Dita.



Zanes un Ditas dziedājumu papildina ne vien paša autora Aigara Voitišķa, bet arī Ginta Solas ģitāras skanējums, Roberta Rasas kontrabasa klātbūtne un Kaspara Grigaļa bungu sirds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu