Daksis publicē dziesmu no gaidāmā albuma un aicina uz koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Imants Daksis publicē dziesmu «Kā gribas sevi ziedot» no februārī gaidāmā jaunā albuma un 28. decembrī aicina uz akustisku koncertu kinoteātrī «Kino bize» (Elizabetes iela 37-2, Rīga).

«Dziesma «Kā gribas sevi ziedot» ir pirmssvētku veltījums kailam cilvēkam - viņa pierastās un rūpīgi koptās komforta zonas sabrukumam, skaudrai apzinātībai par pārmaiņu neizbēgamo dabu, vienlaikus spējot saglabāt dzīves izjūtas svinēšanas prieku neatkarīgi no ārēju apstākļu plūsmas. Savas enerģijas un mīlestības ziedošanai kā pašai esamības esencei – ekstātiskai un cēlai, reizē jūtīgai un trauslai,» tā par jauno dziesmu pats Imants Daksis.

Dziesmas ierakstā piedalījušies: Imants Daksis (balss, ģitāra), Matīss Runtulis (ģitāra, taustiņi), Andris Indāns (skaņu režija un efekti), Krišjānis Bremšs (sitamie instrumenti).

Imanta Dakša albums «Ass» apvienos 80. gadu sintezatoru tembrus un alternatīvā roka tradīcijas, tomēr tā skanējums būs izteikti laikmetīgs. «Ass» producents ir elektroniskās mūzikas mākslinieks Andris Indāns (Gas of Lavia).

28. decembrī - trauksmainajā un savādas enerģijas piepildītajā laikā starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu - Daksis uzstāsies ar akustisku koncertu kinoteātrī «Kino bize». Koncerta repertuārā būs dziesmas no gaidāmā albuma, kā arī līdz šim ļoti reti izpildīti darbi. Koncerta biļetes var iegādāties bezrindas.lv.

www.bezrindas.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu