Jenny May neuzskata, ka ar «Supernovas» dziesmu «Soledad» kopē «Despacito»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju dziedātāja Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe (33) sarunā ar TVNET pastāstīja, ka, viņasprāt, konkursam «Supernova» iesniegtā dziesma «Soledad» neizklausās pēc Luisa Fonsi un Daddy Yankee kopdarba «Despacito», kurš šovasar iekaroja visu pasaules topu virsotnes.

«Es šo visu uztveru visnotaļ pozitīvi, jo mana dziesma tiek salīdzināta ar pasaules hitu, kuram ir vairāki miljardi skatījumu «Youtube». Protams, mēs neesam ne špikojuši, ne iedvesmojušies. Personīgi šī te dziesma [«Despacito»] nav mans hits un neatrodas manā dziesmu listē. [..]

Savulaik, kad «Eirovīzijā» uzstājās Marija Naumova, kura, starp citu, ir vienīgā uzvarētāja no Latvijas šajā konkursā, arī viņa tika apsūdzēta plaģiātismā ar Rikija Mārtina dziesmu. Beigās, kad viņa uzvarēja, visi saprata, ka tomēr tā dziesma nav plaģiāts!

Tāpēc es tādām lietām nepievēršu uzmanību, jo zinu, ka mana dziesma nav plaģiāts. Vienīgais, kas ir līdzīgs, – regetona ritmi, kuri Spānijā dzirdami tūkstošiem dziesmu. Tā kā šobrīd ļoti aktuāls ir «Despacito», tad, protams, ir daudz vieglāk teikt, ka no šīs dziesmas tas ir ņemts. Regetons ir ļoti populārs žanrs, kas dod dziesmai «grūvu» un rada vēlmi dejot,» intervijā ar TVNET atklāja dziedātāja.

Jenny May stāsta, ka sākotnēji «Soledad» tapa latviešu valodā un pat nebija domāts ar to piedalīties Latvijas «Eirovīzijas» atlasē – dziesmas radīšanas laikā tika pieņemts lēmums to iedziedāt spāņu valodā, jo tas izklausījās labāk un atbilstošāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu