Dziedātāja Edvarda Griezes jaunais skatuves vārds turpmāk - Ed Rallidae

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Mūziķis Edvards Grieze prezentē jaunu skatuves vārdu - Ed Rallidae, ar kuru turpmāk uzstāsies, kā arī mūzikas video oriģinālkompozīcijai «Paliksim šeit». Jau plašsaziņas līdzekļos izskanējis, ka Ed Rallidae piedalīsies konkursā «LTV Supernova 2018» ar Aminatas Savadogo sarakstītu dziesmu, kura tiks nodota klausītāju ausīm nākošā gada sākumā.

Paralēli gatavojoties konkursam «LTV Supernova 2018», mūziķis aktīvi strādā pie savas daiļrades. «Paliksim šeit» vēstījums ir mūziķa skatījums par situāciju Latvijā saistībā ar iedzīvotāju aktīvo emigrāciju uz ārzemēm stabilitātes meklējumos.

«Esmu uzaudzis, klausoties ikdienas vidē un redzot medijos, cik ļoti mūsdienu jaunatnei tiek zemapziņā iekodēts, ka mums ir jāpamet šī valsts. Pats vairākkārt uzstājoties ārzemju latviešiem Anglijā, Somijā un Vācijā, esmu saklausījis viņu sāpi par to, ka piespiedu kārtā ir jāpamet valsts, bet sirds vēl mīt dzimtenē - Latvijā. Tādēļ dziesmas pamatvēstījums ir kā aicinājums palikt šeit, nepieļaut to, ka dzimtenes vārds uzpeld tikai kādās vēstures lapās,» tā Ed Rallidae.

Ieraksts un mūzikas video tapis ar Ventspils pilsētas domes finansiālo atbalstu projekta «Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkurss» ietvaros. Dziesmu producēja Ruslans Kuksinovičs (Rassell) un māsterēja Rodions Gordins. Video ir paša dziesmas autora Edvarda Griezes režisēts. Operatora un montāžas darbus veica Kaspars Kambars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu