Arnis Mednis: Mani «pie vietas» nolika visuma radītājs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Par attiecībām ar Dievu pirms un pēc insulta, par zīmēm, par lēno veselības uzlabošanos («ceru pēc pieciem gadiem jau kustināt pirkstus») sarunā ar Andri Kiviču radījumā «Rampas ugunis» stāsta bijušais «Odis» solists Arnis Mednis. Noskaties!

«Mums nav lemts, mums nav viss jāzina. Mēs esam nepilnīgi. Mums tiek dota informācija tikai tik daudz, lai mēs spētu funkcionēt,» viņš stāsta par laiku, ko pavadīja komā, un par to, kāpēc «tika atsaukts atpakaļ».

«Mani «pie vietas» nolika visuma radītājs,» atklāts ir Mednis, kurš stāsta, ka atveseļošanās notiek ļoti lēnām.

Atgādinām, ka 2011. gadā Mednis pārcieta insultu. Slimība mainīja ne tikai viņa radošo, bet arī privāto dzīvi. Kad mūziķi izrakstīja no slimnīcas, viņam nebija māju (ģimenes māja Mārupē parādu dēļ bija jāpārdod). 2013. gadā Mednis izšķīrās no sievas Ivetas, ar kuru laulībā bija nodzīvojis 20 gadu. Veseļojoties rehabilitācijas centrā, viņš iepazinās ar sievieti, ar kuru kopā ir tagad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu