Ko sociālajos tīklos publisko «Supernovas» veterāni?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 6. decembrī, tika noskaidroti visi dalībnieki, kuri jau nākamgad pretendēs pārstāvēt Latviju lielajā «Eirovīzijā», kas risināsies maijā Portugālē. Starp līdz šim nedzirdētiem dalībniekiem redzami arī jau pieredzējušu mūziķu vārdi.

Lauris Valters

Lauris Valters 2013. gada Eirovīzijas finālā Malmē uzstājās kopā ar grupu «PeR». Tāpat Valters pirmajā «Supernovas» konkursā 2015. gadā radīja dziesmu «Life Lines», kuru izpildīja Rihards Saule. 2017. gada «Supernovas» konkursā dziedātājs startēja ar dziesmu «Magic Years» un iekļuva pusfinālā. Dziedātājs, saprotot, ka viņam labi veicies pērn, arī šogad izmēģinās savus spēkus, lai pārstāvētu Latviju «Eirovīzijā».

Lauris Valters par dziesmu «Lovers Bliss»: «Šo dziesmu sarakstīju laikā, kad piedalījos 2017.gada Supernovā ar kompozīciju «Magic Years», un tā ir kā stāsta turpinājums tam, cik ļoti mīļa, īpaša un nozīmīga ir mana sieva Vita un mūsu ģimene, tā ir brīnišķīga Visuma dāvana! Mīliet un topiet mīlēti!»

Markus Riva

Dziedātāja Markus Rivas vārds nav svešs - viņš ir radījis vairākas dziesmas «Supernovas» un Eirovīzijas konkursiem sev un citiem mūziķiem. Tāpat vērts atzīmēt, ka dziedātājs nav izlaidis nevienu «Supernovas» sezonu un piedalās konkursā jau ceturto reizi.

Sabīne Geiba

Sabīne Geiba (Berezina) «Supernovā» piedalīsies ar jauno grupu, kura atpazīstamību ieguva šovā «X Faktors». Geiba iepriekš piedalījusies «Eirovīzijas» atlasē kopā ar grupu «PeR», DJ Dween un arī kā soliste, tomēr līdz šim viņa lielajā «Eirovīzijā» tā arī nav iekļuvusi.

Dziesma «Pray» vēsta par mieru un mīlestību. Mieru pasaulē un mīlestību katram mums apkārt. Pēdējā laikā notiek briesmu lietas, un tikai mēs paši varam lūgt par saticību, nākotni un saviem bērniem. Mazāk jāšķiro cilvēki pēc tā, no kurienes tie nāk, kādu valsti vai nāciju pārstāv. Galu galā mēs visi esam vienādi un mums citam cits ir jāmīl.

X Faktors atlase Rīgā ??

A post shared by HYPNOTIC (@hypnoticlv) on

Strādājam pie kā jauna. Būs super! ??? Stay tuned! ??

A post shared by HYPNOTIC (@hypnoticlv) on

Jenny May

Dziedātāja Jenny May 2006. gadā ar dziesmu «I'm Alone» ierindojās 3. vietā nacionālā konkursa finālā. Šoreiz Jenny May konkursā piedalīsies ar dziesmu spāņu valodā.

«Soledad» tulkojumā no spāņu valodas nozīmē «vientulība». Dziesma ir par attiecību beigām un par jaunas dzīves sākumu. Reizēm mēs vēlamo iztēlojamies kā esošo, taču, saprotot, ka nav jēgas sevi mānīt, varam atdzimt no jauna, piedzīvot daudz ko patīkamu un iepazīt pasauli no jauna. Tieši to parāda arī atsperīgie un pacilājošie dziesmas ritmi. Nav jēgas stāvēt uz vietas un mīņāties. Tikai ejot uz priekšu, mēs varam ieraudzīt to laimes gaismiņu, kura mūs jau sen ir gaidījusi.

Esmu gatava kļūt stipra ?#fitness #veselibasfabrika #sports

A post shared by Maija Stuge (@jennymayreal) on

Pacel roku debesīs. Tā sauc vienu no pēdējām dziesmām, ko sarakstīju.

A post shared by Maija Stuge (@jennymayreal) on

Supernovas rezultātu paziņošana #ltvsupernova #eurovision2018 #soledad

A post shared by Maija Stuge (@jennymayreal) on

«Dvīnes»

Dziedošās dvīnes Ana un Katrīne «Eirovīzijas» nacionālajā atlasē piedalījušās vairākkārt - 2009. gadā simpātiskās dziedātājas pat iesniedza divas kompozīcijas. Tāpat māsiņas piedalījās arī 2016. gada «Supernovā».

Dziesma «More Than Meets The Eye» ir kā iedrošinājums jebkuram, kas nespēj saredzēt savu unikalitāti un spēku. Nosaukuma frāze «More than meets the eye» (latv.val. - «Vairāk, nekā šķiet no pirmā acu skatiena») izskan dziesmā kā uzruna no iekšējās balss pašam sev.

∞DVINES ❤️ YOGA∞ #yoga #infinity #yogapose #joga #labosajutulaboratorija #morningyoga

A post shared by DVINES (@dvinesofficial) on

Bez jau iepriekšminētajiem dalībniekiem «Supernovā» piedalīsies arī Liene Greifāne, Edgars Kreilis, Katrine Lukins, Ed Rallidae, Agnese Stengrevics, Mionia, Laura Rizzotto, Madara, Monta, Ritvars, «In My Head», «Sudden Lights», «Kris & Oz», «Rahu the Fool», «Riga Reggae» un «Katrīna Gulabo & The Black Birds».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu