Filma, no kuras izgriezts Speisijs, uz lielā ekrāna 29. decembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Decembra izskaņā uz lielā ekrāna nonāks plaši rezonējusī filma «Visa pasaules nauda» (All the Money in the World), kuras uzņemšanas fināla taisnē tika nomainīts vienas galvenās lomas - Žana Pola Getija atveidotājs, aktieris Kevins Speisijs. Jau ziņots, ka režisors Ridlijs Skots un filmas veidotāji (Scott Free Productions un Imperative Entertainment) pieņēma visai sarežģītu lēmumu – pārfilmēt kadrus ar seksuālā uzmācībā apsūdzēto Speisiju, viņa vietā pieaicinot Kristoferu Plameru.

Filmas producentu oficiālajā paziņojumā ir teikts: «Tā ir patiesība, un mēs veicam pārfilmēšanu ar Plameru vairākās lokācijās – Romā un Londonā. Lai gan šis ir visai drosmīgs solis un pamatīgs izaicinājums, filmēšanas komanda un citi lomu atveidotāji pilnībā to ne tikai atbalsta, bet arī dara visu iespējamo, lai filma tiktu izrādīta iepriekšparedzētajā laikā, ar pirmizrādi 22. decembrī (ASV). Skots un filmas producenti jūtas atbildīgi pret vairāk nekā 800 dalībnieku lielo komandu, no aktieriem līdz filmas tehniskajiem darbiniekiem, kas vairāku gadu garumā veidojuši filmu, tāpēc uzskata, ka ir svarīgi nodrošināties, lai visai filmai nevilktos līdzi vienam cilvēkam izvirzītās apsūdzības.»

Foto: Publicitātes

Filma uzņemta pēc Džona Pīrsona grāmatas motīviem, un tās režisors ir četrkārtējais «Oskara» balvas nominants Ridlijs Skots («Marsietis»). Galvenajās lomās – «Oskara» balvas nominanti Mišela Viljamsa («Kuprainais kalns») un Marks Vālbergs («Atkritēji»), kā arī jaunais aktieris Čārlijs Plamers («King Jack») un franču kino zvaigzne Romēns Dirī («Ķīniešu mīkla»).

Vēsturisko filmu «Visas pasaules nauda», kas balstīta uz vēsturiskiem notikumiem par pasaules bagātāko cilvēku – miljardieri, naftas magnātu Getiju, Latvijā varēs noskatīties, sākot ar 29. decembri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu