«X Faktora» dalībnieki pucējas lielajam finālam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Tas mirklis ir klāt! Svētdien, 3. decembrī, noskaidrosies skatītākā televīzijas šova Latvijā – «X Faktors» - uzvarētājs un galvenās balvas ieguvējs! Muzikālās cīņas kulminācijai Arturs Gruzdiņš, Līga Rīdere un Adriana Miglāne gatavo īpašus priekšnesumus, un pirmo reizi uz «X Faktora» skatuves uzstāsies duetā kopā ar Latvijā pazīstamu mūziķi.

Arturs finālā izpildīs Bon Džovi dziesmu «Always» un Prāta Vētras dziesmu «Četri krasti». Adriana finālā izlēmusi dziedāt Gunāra Kalniņa «Mīlas balādi» un Keitijas Perijas «Fireworks», bet Līga lēmusi par labu Dženisas Džoplinas «Piece Of My Heart» un Igo «Vēstule». Pretendenti uz «X Faktora» skatuves trešo dziesmu izpildīs kopā ar Latvijā mīlētiem mūziķiem: Arturs ar Donu jeb Artūru Šingireju izpildīs «Bailes», Adriana ar Ralfu Eilandu dziedās Igo «Naktsvārdus» un Līga ar Intaru Busuli – Robija Viljamsa un Kailijas Minogas «Kids».

Svētdienas vakarā skatītāji varēs izdzīvot ne tikai pretendentu priekšnesumus, bet arī piecu lielisku viesmākslinieku uzstāšanos. Uz «X Faktora» skatuves kāps Mančesteras duets «Hurts», grupas «Ewert and the Two Dragons», «Instrumenti», Intars Busulis un «Abonementa orķestris» un Dons.

Latvijas «X Faktora» pirmās sezonas uzvarētājs iegūs slavu un galveno balvu – 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju «Sony Music».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu