«900 sekunžu» jaunais moderators būs Kaspars Dvinskis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT publicitātes foto

Piektdien, 1. decembrī, savu pēdējo dienu LNT rīta raidījuma «900 sekundes» moderatora krēslā aizvadīja atraktīvais Mārtiņš Daugulis. Viņa vietā agros cīruļus turpmāk modinās Kaspars Dvinskis, kurš raidījuma skatītājiem nebūt nav svešs.

Piektdienas «900 sekunžu» raidījumā kolēģi atvadījās no Mārtiņa, jo viņš nolēmis pievērsties disertācijas rakstīšanai.

Kaspars Dvinskis, kurš iepriekš raidījumā stāstīja par sporta ziņām, pieņēmis izaicinājumu un aizvietos Mārtiņu viņa prombūtnes laikā. Kā sacīja pats jaunais raidījuma vadītājs, turpmāk no viņa būs vairāk dzirdamas ziņas par Māri Kučinski, mazāk - par Kristapu Porziņģi.

Jau pārs dienas rīti sākās nedaudz ātrāk, mostamies kopā ar 900 sekundēm 6:00 LNT. Ps pagaidām lepojos ar sevi, aizgulējies esmu tikai 1 no 3 dienām! ???

A post shared by Kaspars Dvinskis (@kasparsdv) on

Kaspars ir precējies ar «900 sekunžu» laika ziņu meiteni Rūtu, kura šobrīd ir bērniņa kopšanas atvaļinājumā. Pāris šā gada augustā sveica savu pirmdzimto meitu Grietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu