Prinča Harija topošā sieva parāda īpašo saderināšanās gredzenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Princis Harijs un Megana Mārkla, kuri paziņoja par saderināšanos pirmdien, 27. novembrī, pirmo reizi publiski izgājuši līgavas un līgavaiņa statusā - fotogrāfi piefiksējuši, ka Meganas zeltnesi rotā skaists saderināšanās gredzentiņš.

36 gadus vecās Meganas Mārklas saderināšanās gredzenu dizainējis pats princis Harijs. Uz gredzena atrodas divi dimanti no princeses Diānas privātās kolekcijas, kā arī akmens no Botsvanas Republikas, kur Harijs un Megana pavadīja kopīgas brīvdienas pāris nedēļas pēc iepazīšanās.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas karaliene Elizabete II ir devusi savu svētību neilgi pēc tam, kad nosvinēja savu 70. kāzu gadadienu.

Harijs un Megana saderinājušies novembra sākumā Londonā. Plānots, ka kāzas norisināsies 2018. gada pavasarī. Pēc precībām Mārkla varētu iegūt princeses vai Saseksas hercogienes titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu