«Auļi un Tautumeitas» publicē koncerta «Lai māsiņa rotājās!» ierakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bungu un dūdu grupas «Auļi» un etnomūzikas apvienības «Tautumeitas» apvienotais projekts publicējis kopīgi radītās koncertprogrammas «Lai māsiņa rotājās!» video ierakstu - tas pieejams «LMT Straume» platformā.

Skaties koncertu šeit:

Video iemūžināts koncerts Jelgavas Kultūras namā. Mūziķu sadarbības rezultātā šovasar tika izdots albums «Lai māsiņa rotājās!», kas tika prezentēts ar izpārdotu trīs koncertu sēriju - Jelgavā, Rēzeknes «Gorā» un Vidzemes koncertzālē «Cēsis».

«Albums un koncertprogramma ir tapuši, abām grupām cieši sadarbojoties un grupu dalībniekiem vienam otru papildinot. Klausoties kopīgi veidotos skaņdarbus, vērīgs klausītājs varēs atpazīt gan «Tautumeitu», gan «Auļu» rokrakstu. Manuprāt, mums ir izdevies izveidot lielisku 17 mūziķu lielu, radošu komandu un šāda veida kombinācija ir unikāla Latvijas mūsdienu tautas mūzikas žanrā,» stāsta «Auļu» pārstāvis Kaspars Bārbals.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu