Cik maksā šāds Agneses Zeltiņas aksesuāru komplekts?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/actress_zeltina

Dailes teātra aktrise un rotu darinātāja Agnese Zeltiņa sociālajos tīklos regulāri dalās ne vien ar saviem iespaidiem no dažādiem ārvalstu ceļojumiem, bet arī ar to, kāda zīmola apģērbu un aksesuārus viņa nēsā ikdienā. Sejas.lv vēlējās noskaidrot, cik vidēji izmaksā Zeltiņas aksesuāru komplekts.

Aktrise sociālajā vietnē «Instagram», viesojoties Maskavā, publiskojusi foto, kurā redzama tērpusies rudenīgā apģērbā. Fotogrāfijā viņa atzīmējusi populārus zīmolus, piemēram, «Burberry», «Liu Jo», «Max Mara», un citus.

Second day of seminar in rainy Moscow. Working , working☕️?

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actress_zeltina) on

Kā noskaidroja Sejas.lv, klasiskas «Burberry» kašmira šalles cena ir 435 ASV dolāru jeb 400 eiro. Zeltiņas izraudzīto «Casadei» zābaku vidējā cena ir 800 eiro, bet «LORETTI» ādas somiņa maksā aptuveni 360 eiro, kas nozīmē, ka aktrise aksesuāriem atvēlējusi 1560 eiro.

Savukārt, apmeklējot Rīgas modes nedēļu, Zeltiņa bija izvēlējusies «Dior» «clutch» somiņu, kas maksā 1338 eiro.

RFW and @katyakatyalondon ?⭐️

A post shared by AGNESE ZELTINA (@actress_zeltina) on

Kas attiecas uz rotu izvēli, talantīgā Dailes teātra aktrise iecienījusi sava radītā zīmola «Soulstones» rokassprādzes un auskarus, kurus var iegādāties par visai demokrātiskām cenām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu