Miris «Faith No More» agrīnā sastāva solists Čaks Moslijs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

57 gadu vecumā miris «Faith No More» agrīnā sastāva solists Čaks Moslijs (Chuck Mosley), kurš grupā solista pienākumus pildīja no 1983. līdz 1988. gadam, ziņo «billboard.com».

Mūziķa pārstāvja ziņojumā teikts, ka Moslija nāves iemesls saistīts ar atkarībām, ar kurām Moslijs cīnījies daudzus gadus.

Moslijs uzaudzis Losandželosā, kur pievienojās savai pirmajai grupai «The Animated», kurā muzicēja arī vēl tolaik neeksistējošās grupas «Faith No More» basists Bilijs Gulds (Billy Gould).

Moslijs «Faith No More» pievienojās 1983. gadā, kad grupā bieži mainījās solisti (vienu brīdi pie mikrofona stāvēja Kortnija Lova). Viņa balss dzirdama grupas pirmajos divos albumos «We Care A Lot» (1985) un «Introduce Yourself» (1987). Ar šiem ierakstiem grupa blakus «Red Hot Chili Peppers» palīdzēja izveidot Kalifornijas fankmetāla skanējumu.

Moslijs no «Faith No More» atlaists 1988. gadā, viņa vietā stājās Maiks Patons (Mike Patton).

Moslijs vēlāk dziedājis grupā «Bad Brains». Pats izveidoja fankmetāla apvienību «Cement» un 90. gados izdeva pāris albumus.

2009. gadā «Faith No More» viesojās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu