«Metāla vergi»* - «Dirkschneider» un «Raven» Rīgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdienas vakarā iespēja no skapja izvilkt savu veco ādas jaku bija visiem vācu metāla klasiķu «Accept» faniem, jo vakar Rīgā, koncertzālē «Palladium», pēdējo reizi tieši leģendārā solista Udo Dirkšneidera (Udo Dirkschneider) izpildījumā bija iespēja dzirdēt tādus klasiskus grupas hitus kā «Metal Heart», «Princess Of The Dawn» un «Balls To The Wall». Un dāmu un kungu ādas jakās vakar tiešām publikā netrūka. Aplūko foto no koncerta.

Šai koncertturnejai dots nosaukums «Back To The Roots Part II», un tās divu stundu ilgajā programmā atlasīts viss labākais no desmit albumiem, kas tapuši Dirkšneidera un «Accept» sadarbības periodos. «Es, protams, zinu, ka ļaudīm patīk dzirdēt «Accept» dziesmas manā izpildījumā, bet es tomēr vēlos to beigt. Vēlos aizvērt kā grāmatu, pasakot: «Lieliska, bet tā nu ir galā. Esmu to izlasījis!» Dzīvē kādreiz pienāk brīdis, kad tev kaut kas ir jāpabeidz. Es vēlos pabeigt visu, kas saistīts ar «Accept». Un šī būs pēdējā reize,» tā 65 gadus vecais nelielā auguma vīrs Udo.

Udo Dirkšneiders
Udo Dirkšneiders Foto: Jānis Škapars/TVNET

#dirkschneider #liveinriga

A post shared by Darija Predkele (@darija_predkele) on

Pirms Udo uz skatuves kāpa britu rokeri - grupa «Raven», kas dibināta tālajā 1975. gadā Ņūkāstlā.

* «Slaves to Metal» - «Accept» 1993. gada dziesma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu