Mensons provocē, koncertā izmanto mikrofonšauteni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Šokrokeris Merilins Mensons (Marilyn Manson) turpina šokēt. Kad svētdien mākslinieks sniedza koncertu Sanbernardino, Kalifornijā, viens no viņa priekšnesuma elementiem bija mikrofonšautene, kas nomērķēta uz publiku. Performance ar rotaļu ieroci, uz kura piestiprināts mikrofons, notika vien dažas stundas pēc traģiskās apšaudes Teksasas baznīcā, kur tika nogalināti 26 cilvēki.

Mensons uz skatuves visu koncerta laiku atradās ratiņkrēslā, viņš turpina atkopties pēc traumas, ko guva, kad Ņujorkas koncertā viņam uzkrita skatuves dekorācija.

Iespējams, ka ar šo mikrofonieroci Mensons centās novērst uzmanību no problēmām grupas iekšienē, kad pēc apsūdzībām izvarošanā viņš bija spiests atlaist ilggadējo basistu Tvigiju Ramiresu (īstajā vārdā Džordiju Vaitu). Šomēnes 49 gadu vecumā mira arī bijušais Mensona grupas ģitārists Skots Puteski (Scott Putesky), kas pazīstams ar skatuves vārdu Daisy Berkowitz.

Pats Mensons pēc koncerta izplatīja paziņojumu, ka ar šo performanci vēlējies pievērst uzmanību tam, cik pieejami Amerikā ir ieroči un cik pieraduši pie tiem ir cilvēki.

«Laikmetā, ka masu apšaudes ir ikdiena, šis bija iestudēts dramaturģisks akts, mēģinājums parādīt, cik viegli patiesībā ir tikt pie šaujamieročiem,» raksta 48 gadus vecais Mensons. «Mana māksla ir vienmēr bijusi reakcija uz popkultūru.»

Rokera jaunais albums «Heaven Upside Down» klajā nāca 6. oktobrī.

Atgādinām, ka Rīgā Merilins Mensons uzstājās 2009. gada 15. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu