Bindemanis aicina uz labdarības koncertu, lūdz līdzcilvēku atbalstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Kaspar Bindeman

Pazīstamais pašmāju mūziķis Kaspars Bindemanis sociālajā vietnē «Facebook» publicējis aicinājumu apmeklēt labdarības koncertu, lai palīdzētu māksliniecei, viņa māsai Ilzei Bindemanei jau vairāk nekā desmit gadus ilgstošajā cīņā ar vēzi. Koncerts sauksies «Mazās Bindžas Lielā Cīņa».

«Dārgie draugi! 10. novembrī plkst. 19:00 deju skolas «Dzirnas» telpās Lāčplēša ielā 106, k-1 kopā ar kolēģiem rīkosim atbalsta sanākšanu – labdarības koncertu, lai palīdzētu māksliniecei Ilzei Bindemanei jau vairāk nekā desmit gadus ilgstošajā cīņā ar vēzi. Piedalīsies kā draugi, tā arī mūziķi un dejotāji no kolektīviem, kuros Ilze dziedājusi un dejojusi, – Rīgas Doma koris, Inga Šļubovska-Kancēviča, Justs, Kaspars Bindemanis, Raimonda Vazdika, Horen & Fish Art, Dambis, Skrips, Oskar Deko, Mārcis Vasiļevskis, Alvis Zembergs, «Dzirnas», «Dzirnu senči», «Zeperi», «Daiļrade», «Gatve», «Vektors». Būsiet mīļi gaidīti!» raksta Bindemanis.

Ja vēlies ziedot, konts zemāk.

Konts ziedojumiem:

ILZE BINDEMANE
Swedbank AS
LV59HABA0551014478630
HABALV22

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu