Tērnere atceras šausminošo nakti, kad aizmuka no vardarbīgā vīra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

ASV popmūzikas leģenda Tīna Tērnere (Tina Turner, 77), viesojoties Džonatana Rosa šovā, kas tiks demonstrēts sestdien, atklājusi vairākas detaļas par savu kopdzīvi ar mūzikas partneri un vardarbīgo vīru Aiku Tērneru.

Kā zināms, Tērners miris pirms desmit gadiem. Viņš kļuva slavens piecdesmitajos gados, koncertējot kopā ar Tīnu, taču pēc tam iemantoja mūzikas industrijas ļaundara slikto slavu, kad Tērnere atklāja, ka viņu kopdzīves laikā vīrs viņu regulāri piekāvis.

Šovā 77 gadus vecā Tērnera atcerējusies liktenīgo nakti 70. gados, kad beidzot aizmukusi no vardarbīgā vīra.

«Es aizgāju pilnīgi tukšām rokām, un biju spiesta visu būvēt no jauna pati,» viņa atceras. «Tas bija ļoti sarežģīti un bīstami, jo Aiks bija vardarbīgs un tobrīd arī lietoja narkotikas, kas padarīja viņu ļoti nedrošu. Man nebija naudas, un nebija kur iet.»

Tīna Tērnere
Tīna Tērnere Foto: Vida Press

Viņas kabatā bija vien 36 centi, kad viņa aizbēga no «Hilton» viesnīcas Dalasā, Teksasā. Viņa izlavījusies caur virtuvi, kad Aiks gulējis.

«Bija pienācis laiks likt tam punktu. Viņš bija konstanti vardarbīgs, paralēli notika citas arī lietas, nebija kontroles, nebija brīvības, bija visu laiku viens un tas pats, un vardarbība,» viņa stāsta. «Tev tas vienkārši piegriežas. Dzīvei nav jēgas, ja palieku šādā situācijā.»

Populārā dziedātāja skaidro, ar Aiku palikusi kopā tik ilgi savas lojalitātes dēļ, jo panākumus mūzikā viņi guva kopā.

Tīna un Aiks 70. gados
Tīna un Aiks 70. gados Foto: Vida Press

«Es viņam apsolīju, ka nekad viņu nepametīšu, un faktiski turējos pie sava solījuma. Taču tad viss nonāca līdz tādam punktam, kad bija tik slikti, ka bija laiks doties,» viņa atminas.

Tīna un Aiks izšķīrās 1978. gadā.

Tērnere 2013. gadā apprecējās ar vācu producentu Ervīnu Bahu, kas ir 16 gadus jaunāks par dziedātāju.

Kopš 1995. gada viņa dzīvo Šveicē. Dziedātāja ir iemācījusies vācu valodu, kas ir oficiālā tajā Šveices daļā, kur viņa dzīvo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu