«Izplatītais priekšstats par to, ka konjaku malko dzimtas īpašuma kamīnzālē, vienlaikus smēķējot cigāru, jau sen vairs nav aktuāls. Konjaks – tas nav elks, to var dzert un to jādzer, tā kā jums patīk. Piemēram, ASV konjaku malko vienkārši tāpat, pēc darba, ar ledu vai sodu, bet Ķīnā – vakariņu laikā. Savukārt Eiropā šobrīd ir populāri kokteiļi,» stāsta Žans Mišels Košē.
Savas profesionālās darbības ietvaros Žans Mišels Košē praktiski visu laiku apceļo pasauli, iepazīstinot dažādu kultūru un valstu pārstāvjus ar konjaka lietošanas mākslu.
«Lai gan esmu dzimis Tokijā un bērnības lielāko daļu aizvadījis Malaizijā, Vjetnamā un Madagaskarā, sirdī esmu franču dzīvesveida piekritējs ar visu viņu mīlestību pret baudām un spēju novērtēt mirkli,» tā Žans Mišels Košē.
Izsmalcinātās vakariņas apmeklēja dažādi uzņēmēji, politiķi, kuri ar konjaku jau sen nav uz «Jūs», kā arī pasākumu rīkotājs, blogeris Deniss Ševeļovs un juriste Liene Stūraine.