Noklausies jauno Roberta Plānta albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī bijušā «Led Zeppelin» vokālista Roberta Plānta (Robert Plant) albums «Carry Fire» oficiāli tiks izdots tikai 13. oktobrī, jau šobrīd to pilnīgi legāli bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas «National Public Radio» (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Septiņdesmitajos gados Plānts, būdams izcilā roka kvarteta «Led Zeppelin» solists, būtībā izveidoja «roka dieva» arhetipu - paraugu, kuram vēlāk sekoja un turpina sekot neskaitāmi citi mūziķi (no Aksla Rouza līdz Džekam Vaitam). Taču cilvēki, kā zināms, noveco, izņēmums nav arī Plānts, kurš 20. augustā nosvinēja savu 69. dzimšanas dienu.

Bijušā «Led Zeppelin» vokālista iepriekšējais albums «Lullaby And The Ceaseless Roar» izdots 2014. gadā (skat. recenziju).

Arī šajā albumā Plānts sadarbojas ar jaunu mūziķu kolektīvu - «The Sensational Shape Shifters»

Albumā Plānts sadarbojies ar Krisiju Haindu (Chrissie Hynde) no grupas «The Pretenders» un folkmūziķi Setu Leikmenu (Seth Lakeman).

Albumu var noklausīties šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu