Jautrā ballītē dziedātājs Markus Riva nosvin savu 31. dzimšanas dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.oktobrī dziedātājs Markus Riva kļuva 31 gadu vecs un dāvāja sev un atbalstītājiem jubilejā videoklipu dziesmai «Не зови» (Nesauc), kurš kļūs par daudzu ballīšu jauno deju hitu. 3.oktobrī mākslinieks rīkoja nelielas dzimšanas dienas svinības saviem tuvākajiem draugiem un atbalstītājiem.

Dzimšanas diena tika svinēta Baltijas labākās viesnīcas «Grand Palace Hotel» greznajās telpās, kuras bija izrotātas ar baloniem un radīja īpašu svētku noskaņojumu.

Par fona mūziku bija izvēlēti Markus lielākie hiti, kas daudziem viesiem lika kustināt kājas dejas ritmos, kā nekā kas tā par ballīti bez dejām.

Nepārtraukti ieradās viesi, dāvāja Markusam ziedus, dāvanas, vēlēja laimes un palīdzēja smaidam mākslinieka sejā nepazust ne mirkli.

Uz ekrāniem tika demonstrēts jaunais videoklips dziesmai «Не зови», kam sekoja mazs mākslinieka koncerts, kurā Markus izpildīja savas populārākās dziesmas, kurām viesi dziedāja līdzi un pavadīja ikvienu dziesmu ar aplausiem un ovācijām.

Tāpat Markus pateicās ikvienam, kurš ieradās, lai apsveiktu viņu svētkos, īpašu paldies dziedātājs veltīja saviem vecākiem, kuri jau atrodas viņsaulē, bet, pateicoties kuru rūpēm, mīlestībai un audzināšanai, viņš ir izaudzis par tādu cilvēku, ar kuru viņi spētu lepoties.

Viesi tika cienāti ar gardiem dažādu veidu šampaniešiem, «Coca-Cola», viesnīcas restorāna sarūpētām uzkodām, kā arī oficiālās daļas izskaņā ikvienam bija iespēja nobaudīt gardo svētku torti.

Sveicēju vidū bija vairākas sabiedrībā pazīstamas personas – dziedātājs Roberto Meloni, dziedātājas Samanta Tīna un Aminata, modes blogere Agnija Grigule, pasākumu rīkotājs Deniss Ševeļovs, pasākumu vadītājs un modelis Mārtiņš Kapzems, dizainere Indra Salceviča, stiliste Iveta Vecmane, modes eksperte Una Ulme, uzņēmēja Santa Kola, uzņēmēja Svetlana Leva un daudzi citi.

Sveicam dziedātāju Marku Rivu dzimšanas dienā, lai smaids mākslinieka seju nepamet, lai radoši panākumi un piepildījums personīgajā dzīvē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu