Amerikas labākie plastiskie ķirurgi paziņo, ka Fērgija veikusi sejas uzlabojumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pagājušajā mēnesī dziedātāja Fērgija un aktieris Džošs Duhamels paziņoja par šķiršanos. Nu Amerikas labākie plastiskie ķirurgi paziņojuši, ka zvaigzne pēc šķiršanās veikusi dažādus sejas uzlabojumus.

Foto: TT NYHETSBYRN

Plastiskie ķirurgi izdevumam «RadarOnline» stāsta, ka māksliniece veikusi sejas uzlabojumus, kuri nu ļauj viņai izskatīties par desmit gadiem jaunākai; grūti pateikt, vai šīs pārvērtības veicinājusi likšanās zem skalpeļa vai botoksa injekcijas.

Holivudā dažādi uzlabojumi nav nekas jauns, zvaigznes, kurām ir līdzekļi, nereti cīnās ar vecuma pazīmēm, liekoties zem skalpeļa, izmantojot skābes maskas vai botoksa injekcijas.

Tāpat māksliniecei tiek piedēvēta tauku atsūkšana, kā nekā pēdējā laikā viņa parādījusies sabiedrībā bez neviena lieka kilograma, bet sporta zālē Fērdžija nav manīta.

Pati Fērgija nav komentējusi šos apgalvojumus, pēc šķiršanās dziedātāja pavada laiku ar bērnu un mēģina nenokļūt preses redzeslokā.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu