Hospitalizēts skandalozais modes mākslinieks Dāvids

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens

Modes mākslinieks Dāvids jeb īstajā vārdā Romans Andrejevs šajā septembrī gūlies uz operāciju galda, piedzīvojot sirds operāciju. Tomēr veselības problēmas nav apstādinājušas Dāvidu darba pienākumu izpildē.

Dāvids veido tērpus režisora Andreja Ēķa jaunās filmas «Blēži» aktieriem. «Mēs filmējam visu trešdienas nakti, tad pusastoņos no rīta man jau jābūt slimnīcā un tūlīt pēc operācijas ir jāatgriežas filmēšanas laukumā,» izdevumam «Vakara Ziņas» atklāj Dāvids.

Ar Dāvidu kopā ir viņa dēls Bruno, kā arī pie filmēšanas laukuma Baltezerā dežurē neatliekamās palīdzības brigāde.

«Es vēlos dzīvot, tāpēc eju uz operāciju. (..) Es tagad dzeru tik daudz tablešu dienas laikā, ka tas ir prātam neaptverami. No tā jau dzīve neapstājas. Protams, ir slikti, bet es jau esmu vecs, man jau nekas labāks nepaliks. Jāpriecājas, ka vispār ir O.K.,» optimisma pilns ir Dāvids.

Jau ziņots, ka jūlija sākumā Dāvidam tika konstatētas sirds problēmas pēc tam, kad viņš paģībis meža vidū. «Braucot uz slimnīcu Jelgavā, meža vidū mediķiem nācās stādināt mašīnu, jo sirds pēkšņi apstājās teju pavisam - pulss bija tikai 20 sitieni minūtē. Vēlāk uzzināju, ka ārsti mašīnā man vēnā laiduši zāles. Tas ir reāls brīnums, ka vispār vēl esmu starp dzīvajiem,» baisos notikumus izdevumam «Kas Jauns» atminas Dāvids.

Dāvidam augustā apritēja 52 gadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu