U2 jaunajā klipā dodas ekskursijā pa Ņujorku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Leģendārais īru kvartets U2 publicējis krāsainu videoklipu savam aktuālajam singlam «You're The Best Thing About Me». Dziesma ņemta no jaunā grupas studijas albuma «Songs of Experience», kas klajā nāks 1. decembrī.

Jaunā klipa autors ir režisors Jonass Akerlunds (Jonas Åkerlund). Klips ir kā oda Ņujorkai, pilsētai, kas simbolizē brīvību. Lai arī dziesma ir solista Bono mīlas vēstule sievai, klipā šī mīlestība izspēlēta pret Ameriku un Ņujorku.

Grupas iepriekšējais albums «Songs of Innocence» (skat. recenziju) iznāca 2014. gadā.

Lielākā daļa no dziesmām jaunajā albumā tika pabeigta jau pagājušajā gadā, taču mūziķi nolēmuši atgriezties pie darba pēc ASV prezidenta vēlēšanām, kurās par pārsteigumu daudziem uzvarēja republikāņu kandidāts Donalds Tramps.

«Vēlēšanas man bija personisks šoks, tas bija šoks arī visai politiskajai sistēmai gan ASV, gan Eiropā,» stāsta solists Bono. «Albums būs mana atbilde šim šokam.»

Kā viesmākslinieki un producenti ierakstā piedalījušies britu blūzroka duets «Royal Blood», Raiens Teders (OneRepublic), Džeknaifs Lī (Jacknife Lee) un Stīvs Lilivaits (Steve Lillywhite).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu