Pamela Andersone sociālajos tīklos uzrunājusi Kimu Kardašjanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise, filantrope, organizācijas PETA pārstāve Pamela Andersone jau daudzus gadus ir veģetāriete, kā arī neizmanto apģērbā neko, kas nāk no dzīvniekiem. Nereti Pamela uzrunā citas sabiedrībā pazīstamas personas un lūdz atteikties no dabīgajām kažokādām. Ņujorkas modes nedēļas laikā Andersone satikusi realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu un nu sociālajos tīklos to uzrunājusi.

Andersone uzrunāja Kimu: «Dārgā Kima, man bija liels prieks tevi satikt Ņujorkas modes nedēļā. Tu esi lielisks cilvēks ar plašu sirdi, tāpēc rakstu, lai tu aizdomātos par lielākajiem modes upuriem, dzīvniekiem, kurus nogalina kažokādu dēļ. Domāju, tu būtu šokēta, redzot to, ko redzējuši organizācijas PETA pārstāvji dažādās kažokādu fermās.»

Nav zināms, ko par šo uzrunu domā pati Kima Kardašjana, bet diez vai slavenība atteiksies no saviem kažokiem, kažokādas vestēm, kas veido lielāko daļu viņas rudens/ziemas garderobes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu