Atklāj Latgolu ar Kristapu Rasimu no cita skatupunkta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vasaly! Atklāj Latgolu ar Kristapu Rasimu no 26. septembra ik otrdienas vakaru plkst. 21.10 kanālā LNT! Aktieris un mūziķis Kristaps Rasims ir īstens Latgales patriots, tāpēc aizraujošas ekskursijas kopā ar viņu un katru reizi kādu citu Latvijā zināmu slavenību garantētas.

«Tā jau reizēm gadās, ka mēs nepamanām dimantus savā pagalmā, tāpēc raidījumā dosimies tos meklēt un pārliecināties, ka Latgale ir ļoti bagāts novads. Novadam ir savs dabas skaistums, tradīcijas, inovācijas un sirsnīgi cilvēki, kuri strādā, cīnās, stāv un krīt par Latgali, tātad arī par visu Latviju! Lai arī esmu iedzimts latgalietis – šajā ceļojumā ļoti daudz ko atklāju sev. Un, protams, neiztiku bez pārsteigumiem,» atzīst K. Rasims.

Foto: publicitātes

Pirmajā epizodē dziedātājs Ralfs Eilands uzzinās, kādas ir sajūtas, kad pār seju rāpo ļumīgi vīngliemeži, un izmēģinās divriču sacīkstes ar Latgales rikšotājiem. Turpmākajās epizodēs pārsteidzošo Latgali atklās LNT rīta raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva un LNT laika ziņu vadītājs Kristaps Tālbergs, dziedātājs Miks Dukurs, aktrise Zane Dombrovska, mūziķis Dons, dziedātāja Elza Rozentāle, aktieris Andris Bulis un dziedātājs Goran Gora. Raidījums tapis sadarbībā ar Valsts Kultūrkapitāla fonda finansiālu atbalstu.

Foto: publicitātes

Portālā Skaties.lv varēs ieskatīties raidījuma tapšanas aizkulisēs, mājaslapā lnt.lv, izspēlējot interaktīvu spēli, būs iespēja uzzināt, cik daudz latgalieša mīt katrā no mums, un sestdienas rītos radio stacijā Star FM dzirdēsiet pašu raidījumu veidotāju un viesu piedzīvoto filmēšanas laikā, kā arī iegūt vērtīgas balvas, atbildot uz īpašiem jautājumiem par Latgali.

Iepazīsiet gan Latgales novadam raksturīgās, gan arī neraksturīgās lietas, vietas un cilvēkus jau pirmajā raidījumā Atklāj Latgolu ar Kristapu Rasimu jau 26. septembrī otrdienās plkst. 21.10!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu