Braitmena izziņo īpašos Ziemassvētku koncerta viesus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visu laiku komerciāli veiksmīgākais soprāns Sāra Braitmena (Sarah Brightman) ir priecīga paziņot, ka Karaliskajā Ziemassvētku galā koncertā bez grupas «Gregorian» viņai pievienosies vēl trīs īpaši viesi – operdziedoņi Mario Frangulis, Fernando Varela un Narciss Janevs.

Atgādinām, ka Karaliskais Ziemassvētku galā koncerts notiks 1. decembrī Arēnā Rīga. Vakara programma sastādīta tā, lai ietvertu sevī gan klasiskās Ziemassvētku dziesmas, gan mākslinieku pazīstamākos hitus, ko viņi izpildīs gan solopartijās, gan duetos. Muzikālo pavadījumu nodrošinās pirmklasīgs simfoniskais orķestris.

Mario Frangulis (Mario Frangoulis) ir grieķu tenors, kurš 1991. gadā karjeru sācis, pateicoties Endrjū Loida Vēbera uzaicinājumam Raula lomai «Operas spoks» uzvedumam Londonas Viņas Majestātes teātrī. Pēc papildu vokālās izglītošanās Ņujorkā viņa karjera daudzpusīgi attīstījusies. M.Frangulis iejuties virknē lomu uz dažādu opernamu skatuvēm, tāpat uzstājies kopā ar citiem solistiem, piemēram Sāru Braitmenu, Hosē Karerasu, Plasido Domingo un, protams, viens pats. Viņa kontā ir virkne atzītu ierakstu.

Fernando Varela (Fernando Varela) ir amerikāņu klasiskās un populārās operas tenors. Attīstījis savu karjeru vairākos virzienos gan kā solomākslinieks, gan viens no trio «Forte Tenors», gan sadarbojoties ar citiem māksliniekiem, piemēram, slaveno komponistu, mūziķi un producentu Deividu Fosteru, uzstājoties vairākās viņa koncertturnejās. Zīmīgi, ka D.Fosters ir arī pasaulslavenā Andreas Bočelli producents.

Narciss Janevs (Narcis Ianău) ir rumāņu kontrtenors, kurš pirmo atpazīstamību iemantoja 2010. gadā, iegūstot 2. vietu talantu šovā «Romania’s Got A Talent». Novērtējot puiša talantu, 2013.gadā grupas «Gregorian» producenti uzaicināja viņu sadarboties. Un tā Narciss Janevs piedalījies grupas koncertturnejās, kā arī ar viņa dalību ierakstīti vairāki «Gregorian» albumi. Kopš 2015. gada viņš uzstājas uz Rumānijas Nacionālās operas skatuves.

Turpinās biļešu pārdošana visā «Biļešu servisa» tīklā un www.bilesuserviss.lv .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu