Lietuvā un Igaunijā uzstāsies itāļu dziedātājs Cukero

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

9. septembrī Viļņā un 10. septembrī Tartu uzstāsies itāļu dziedātājs Cukero (Zucchero). Koncerts notiks mūziķa jaunās koncertturnejas «Black Cat World Tour» ietvaros.

Biļetes uz koncertiem Lietuvā un Igaunijā ir nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Cukero ir viens no pasaules top blūza izpildītājiem. Vislabāk pazīstams ar savu singlu «Senza Una Dona ar Paul Young», viņš bieži tiek raksturots kā «itāļu Santana».

Cukero jaunākais albums «Black Cat» tika izdots 2016. gada aprīlī. Albumā iekļauta dziesma «Streets Of Surrender» ar «U2» solista Bono rakstītiem dziesmas vārdiem un Marka Noflera ģitāras partiju.

Savā dzimtajā Itālijā, Eiropā un Latīņamerikā viņš ir superzvaigzne. Cukero ir pārdevis vairāk nekā 60 miljonus ierakstu.

Mūziķa 2012. gada decembra koncerts Havanā tiek uzskatīts par lielāko ārvalstu mūzikas zvaigznes koncertu, kāds jebkad rīkots Kubā.

The «Black Cat World Tour» turnejas ietvaros dziedātājs koncertē visā Eiropā, ieskaitot divus izpārdotus šovus Londonas prestižajā «Royal Albert Hall» un 11 «sold-out» koncertus Veronā, Itālijā.

Atgādinām, ka 2012. gadā Cukero uzstājās Rīgā, bet 2013. gadā - Ventspilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu