Gvineta Paltrova: Esmu izbojājusi tik daudz romantisku attiecību!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Gvineta Paltrova apzinās: lai dzīvē gūtu panākumus, ir jāprot izveidot lieliskas attiecības ar ģimeni, draugiem un otru pusīti. Slavenība intervijā neslēpj, ka dzīvē izbojājusi ļoti daudz labu romantisku attiecību un bija vajadzīgs ilgs laiks, lai viņa iemācītos noturēt mīlestību.

Aktrise uzskata: ja cilvēks nespēj izveidot noturīgas attiecības, ja viņam apkārt nav cilvēki, kuri to respektē un mīl, viņš nekādā veidā nevar būt veiksmīgs un gūt panākumus.

Gvineta zina, ka tieši veiksme attiecības, labs kontakts ar bērniem, labākajiem draugiem, piepilda dzīvi un sniedz laimi. Ja nav ar ko dalīties panākumos, panākumi nespēj sniegt ne mazu daļu no tās baudas, kura tiem būtu jāsniedz.

Paltrova neslēpj, ka savā dzīvē pieļāvusi daudz kļūdu tieši mīlas lietās, viņa izbojājusi ļoti daudzas attiecības un bija vajadzīgs ilgs laiks, lai viņa spētu dzīvot tā, ka romāns paliek, ne izjūk.

Kā piemēru zvaigzne nosauc savas attiecības ar aktieri Bredu Pitu, kuras izjukušas tieši viņas vainas dēļ, jo viņa nespēja izveidot noturīgas attiecības, kaut gan Pits centās un viņu pat bildināja.

Aktrise līdz 2015.gadam bija precējusies ar mūziķi Krisu Mārtinu, laulībā dzima divi bērni, nu viņa ir attiecībās ar scenāristu Bredu Falčuku.

Zvaigzne sapratusi: lai kas izveidotos, ir jāprot dot, ne tikai ņemt, jāprot priecāties par citu panākumiem, ne tikai par saviem, un jāprot atkal iejusties bērna ādā, lai saprastu savas atvases.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu