Aktieris Bens Afleks atsācis lietot alkoholiskos dzērienus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ārzemju prese apgalvo, ka aktieris Bens Afleks jau atkal iekritis alkohola valgos, slavenība daudzus gadus cīnās ar šo atkarību, un, mēģinot glābt laulību ar aktrisi Dženiferu Gārneri, viņam izdevās vairākus mēnešus izvairīties no «zaļā pūķa» dzirām.

Preses izdevumi raksta, ka Bens atsācis lietot alkoholu savas jaunās mīļotās, producentes Lindsijas Šukusas dēļ, jo nu viņam atkal ir jāatsāk bieži doties uz saviesīgām ballītēm.

Šādās ballītēs alkohols ir ik uz stūra un ir daudz grūtāk atturēties, nekā esot mājās ģimenes lokā un nepārtraukti redzot motivāciju nedzert.

Tāpat Bens un Lindsija nekad sev neatsaka iespēju baudīt labu vīnu, vakariņojot restorānos, toties pēc vakariņām Aflekss dodas uz tuvāko alkohola veikalu un iegādājas dažus vīnus, kurus ar mīļoto bauda jau mājas atmosfērā.

Pirms pusgada aktieris apgalvoja, ka atkarība no alkohola sagrāvusi viņa dzīvi, bet rehabilitācija devusi iespēju atsākt dzīvot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu