Sākas unikāli latviešu populārās mūzikas koncerti Jūrmalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tradicionāli augusta pēdējā nedēļas nogalē, 25., 26. un 27. augustā, Dzintaru koncertzāli piepildīs latviešu populārā mūzika un iemīļoti izpildītāji, kuri izdziedās un izdejos neaizmirstamas dziesmas, kurām vārdus radījuši dzejnieki Jānis Peters, Māra Zālīte un Guntars Račs. Trīs iemesli, kāpēc šie koncerti būs unikāli un ievērības cienīgi.

1. Viena no vecākajām grupām Latvijas rokmūzikas skatuvē - «Saldās sejas» – oficiāli nekad nav koncertējusi, taču šogad piedzīvojusi savu atdzimšanu. Dzintaru koncertzālē 27. augustā grupa piedzīvos savu pirmo koncertiznācienu, izpildot grupu «Līvi» un Fomina un Kleina melodijas, kā arī kopā ar citiem mūziķiem piedaloties dažādu viesmūziķu dziesmu izpildījumā, nodrošinot, ka tādā skanējumā šīs dziesmas vēl nekad nebūs dzirdētas.

2. Katrā koncertā klātesoši būs arī paši autori, dzejas vārdu meistari – Jānis Peters, Māra Zālīte un Guntars Račs – un šī būs reta iespēja dzejniekus satikt klātienē, aprunāties un saņemt arī autogrāfus, kā arī iegādāties dzejas grāmatas, nošu grāmatas un mūzikas albumus, kur ieskaņoti autoru vārdi.

3. 27.augustā notiks arī Guntara Rača jaunākās grāmatas «365. Pirmā daļa» atvēršanas svētki. Autors šogad aizsācis milzu atsaucību un interesi ieguvušu tradīciju katru vakaru publicēt savā Facebook profilā vienu dzejoli, un grāmatā iekļauti pirmie 183 no tiem.

Foto: Publicitātes foto

Festivāls «Bigbank Latvijas pērles» notiks 25., 26. un 27. augustā, un vairāk informācijas, kā arī biļetes uz latviešu populārās mūzikas koncertiem Dzintaru koncertzālē vēl pieejamas Biļešu paradīzes kasēs.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu