Kā noslēgsies seriāla «Viņas melo labāk» piektā sezona?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ik vasaru televīzijas skatītājus iepriecina seriāls "«Viņas melo labāk». Tā cienītājiem tiek piedāvāti gan satraucoši, gan romantiski gan spraigi kadri. Drīzumā noslēgsies piektā seriāla sezona, un «Betsafe» bukmeikeri prognozē «vasaras karstākās pārraides» noslēguma sērijas sižetu. Pēc bukmeikeru domām, pēdējā sērijā piedzīvosim negaidītus notikumus, kā, piemēram, vairāku pāru attiecību pārtraukšanu.

Māris apprecēs Martu

Gan Māris, gan Marta ir piedzīvojuši virkni neveiksmīgu attiecību. Tomēr pagājušajā sezonā viņi atrada mīlestību viens otra azotē. Marta jau ilgāku laiku sapņo par laulībām ar savu dzīvesbiedru. Bildinājuma izteikšanas brīdis tika iztraucēts, un skatītājiem paliek neatminēts jautājums - vai laulības būs? «Betsafe» bukmeikeri uzskata, ka pastāv 45% iespējamība, ka sezonas pēdējā sērijā redzēsim Māri un Martu sakot jāvārdu.

Simona nebūs kopā ar Reini

Iesākoties piektajai sezonai, Simona un Reinis baudīja laimīga un saticīga pāra dzīvi. Lielo laimi pastiprināja mazuļa nākšana pasaulē; lai gan bērna tēvs ir Kārlis, tas neliedza Reinim bērnu mīlēt. Ģimenes dzīve sašķobījās, kad Reinis devās uz ārzemēm. Kārlis kopā ar Baibu īstenoja pāra izšķiršanas plānu, kas rezultējās ar to, ka Kārlis Simonu atguva un pat apprecēja. Tomēr Simona nav laimīga un sapņo, ka atkal būs kopā ar Reini. «Betsafe» bukmeikeri norāda, ka pastāv tikai 33% iespēja, ka laulātā pāra Kārļa un Simonas laulība tiks šķirta.

Roberta mamma ar Fēliksu nesalaulāsies

Afērists Fēlikss noskatījis Roberta mammas mežus, viņš izmanto dažādas metodes, lai tos iegūtu savā īpašumā. Roberta draudzenei Baibai intrigas nav sveša lieta, tāpēc viņa uzreiz saprata, ka bildinājums, kas tika izteikts Roberta mammai, ir viltība. «Betsafe» bukmeikeri norāda, ka, pateicoties Baibas neatlaidībai, noslēguma sērijā pastāv 74% varbūtība, ka Roberta mamma tomēr neapprecēs Fēliksu un nosargās ģimenes mantojumu - mežu.

Roberts paliks vecpuiša godā

Roberts, Baibas pamudināts, nolēma salaulāties ar savu viltīgo draudzeni. Seriāla skatītāji ir ievērojuši, ka Baiba vēlas apprecēt Robertu tikai viņa mammai īpašumā esošā meža dēļ. «Betsafe» bukmeikeri mierina: pastāv 62% iespējamība, ka, noslēdzoties piektajai sezonai, Roberts ar Baibu būs nonākuši pie lēmuma neapprecēties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu