Aktieri mudina nākamā «Bonda» režiju uzticēt Tarantino

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vairāki Holivudas aktieri, arī Tims Rots, pauduši atbalstu idejai, ka nākamo filmu par britu superaģenta Džeimsa Bonda dēkām varētu režisēt Kventins Tarantino, vēsta laikraksts «New York Daily News».

Ja Tarantino, kura filmas ir pazīstamas ar vardarbīgām ainām, ķertos pie Bonda dēku režijas, taptu «visasiņainākā» bondiānas lente, turklāt tai būtu tiešām spraigs scenārijs, sacīja Rots, kurš filmējies tādās Tarantino filmās kā «Reservoir Dogs» («Trakie suņi») un «Pulp Fiction» («Lubene»).

Izsakoties par iespēju, ka Tarantino varētu būt Bonda filmas režisors, Rots atzina:

«Tas būtu tiešām lieliski, un mēs visi uz to stātos rindā. Tas, iespējams, būtu atjautīgākais «Bonds», kāds jelkad ir bijis.»

Jau ir zināms, ka Daniels Kreigs atkal - jau piekto reizi - atainos elegantā spiega lomu, savukārt Rots vēlētos spēlēt galvenā ļaundara lomu, ja filmas režija tiks uzticēta Tarantino.

Maikls Madsens, kurš filmējās Tarantino 2003. gada lentē «Kill Bill» («Nogalināt Bilu»), bet nākamajā gadā bondiānas filmā «Die Another Day» («Mirsti citu dienu»), arī uzskata, ka Tarantino būtu lieliska izvēle.

Tarantino varētu būt atšķirīga pieeja klasiskajai franšīzei, savukārt norādīja aktieris Voltons Goginss, kurš filmējies Tarantino lentē «Django Unchained» («Atsvabinātais Džango»).

Tarantino, kurš nesen paziņoja, ka uzņems vēl tikai divas filmas, bet tad profesionālās gaitas kino izbeigs, komentējot šo priekšlikumu, bijis izvairīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu