Harijs Stails uzsācis romānu ar «Victoria`s secret» modeli Kamillu Rovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Divdesmit trīs gadus vecais grupas «One Direction» līderis Harijs Stails uzsācis attiecības ar divdesmit septiņus gadus veco zīmola «Victoria`s secret» modeli Kamillu Rovu. Pāris kopā apmeklējis publisku pasākumu un klātesošajiem atstājis iemīlējušos iespaidu.

Par spīti attiecību neslēpšanai, pāris atsakās komentēt savu laimi, paziņojot, ka satiekas īsu laika posmu un vēl tikai iepazīst viens otru.

?&??

A post shared by Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) on

Mīlnieki vēlas pasargāt viens otru no preses uzmanības, nevēlas kļūt par publisku pāri un dzīvot savu dzīvi visu acu priekšā, tāpēc atsakās viens par otru runāt, lai tādā viedā pasargātu.

Lai vai kā, tas viss netraucē viņiem publiski skūpstīties, apskauties un izturēties tā, it kā uz visas plašās pasaules eksistē tikai viņi divi vien.

@coveteur came over to talk holidays parties. Online now, feat. favorite @gucci dress ✨ #covcollab

A post shared by Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) on

Rova modes biznesā ir jau desmit gadus un ir sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā «Dior Home», «Chloe», «Louis Vuitton», «Tommy Hilfger» un daudziem citiem.

Kamilla ir jau trešā modele, kura demonstrē apakšveļu, un ar kuru romantiskas attiecības uzsācis Harijs, izskatās, ka dziedātājam, gluži kā aktierim Leonardo di Kaprio, sāk izveidoties konkrēta gaume uz sievietēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu