Zvaigznes iemēģina skatuvi pirms festivāla «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» trešās dienas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Jūrmalā no 20. līdz 23. jūlijam norisinās starptautiskais mūzikas festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017». Arī trešajā dienā no paša rīta Dzintaru koncertzālē varēja redzēt lielākās Krievijas estrādes zvaigznes, kā arī pāris vietējā mēroga slavenības, kuras ieradās, lai izmēģinātu dziesmas, kuras būs iespējams dzirdēt vakarā.

Trešajā konkursa vakarā uz skatuves kāpa tādi mākslinieki kā Stass Mihailovs, Grigorijs Ļepss, Lolita, Vladimirs Vinokurs, MBAND, A’Studio, Irina Bilika, Arkādijs Ukupņiks, Mountain Breeze, The Quintessence, Jānis Stībelis, Antra Stafecka, Rihards Lepers, Markus Riva un vakara vaininiece Laima Vaikule kopā ar «Freedom Ballet».

Jau no 10 rītā spožākās estrādes zvaigznes devās iemēģināt Dzintaru koncertzāles skatuvi, citiem šāda pieredze bija pirmo reizi, citiem koncertzāle jau kļuvusi par iemīļotu vietu.

Visilgāk mēģinājumos pavadīja dziedātāja Lolita, kura, vēloties skanēt perfekti, pēc sava mēģinājuma nepameta koncertzāles teritoriju, bet gaidīja, kad citi mākslinieki beigs mēģināt, lai vēlreiz pārliecinātos par savu dziesmu skanējumu.

Beigu beigās mākslinieces emocionālais dziedājums saraudināja pat festivāla režisori Ditu Torsteri un daudzu citu mēģinājuma vērotāju acīs bija redzamas asaras.

Grupa «A-Studio» un dziedātājs Grigorijs Ļepss mēģinājumā neieradās, jo tikai sešos vakarā nolaidās Rīgas lidostā, viņu vietā skaņu pārbaudīja to nozīmētās personas.

Toties mākslinieks Stass Mihailovs savas dziesmas pārbaudīja divu minūšu laikā, netērējot velti enerģiju un pietaupot balsi vakara šovam.

Mēģinājumu starplaikos dziedātāja Lolita pļāpāja ar citiem mēģinājuma vērotājiem, rakstīja autogrāfus un fotografējās kopā ar ikvienu, kas to vēlējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu