«Laima Rendez Vous Jurmala 2017» pirmās dienas aizkulisēs; dzied pat Vējonis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē norisināsies festivāls «Laima Rendez Vous Jurmala 2017». Festivāla atklāšanas dienā uz skatuves kāpa tādas zvaigznes kā Jeļena Vaenga, Kristīne Opolais, Valērijs Ļeontjevs, Valērijs Sjutkins, Intars Busulis, Jānis Stībelis, DAGAMBA, Aija Andrejeva, Zlata Ogņeviča, Justs, UZARI, NaviBand un, protams, pati Laima Vaikule.

Pēc uzstāšanās zvaigznes labprāt pozēja fotogrāfiem, fotografējās kopā ar koncerta apmeklētājiem, sniedza autogrāfus.

Bija mākslinieki, kuri izvēlējās nesēdēt aizkulisēs, bet devās uz kādu no koncertzāles restorāniņiem, lai pavakariņotu vai nobaudītu kādu kokteili.

Daudzi labprāt devās skatītāju rindās, lai pēc uzstāšanās nesteidzīgi baudītu kolēģu sniegumu.

Kā jau ierasts, aizkulisēs palikušie sarunājās savā starpā un atbalstīja kolēģus ar aplausiem un labiem vārdiem pēc uzstāšanās.

Aizkulisēs ieradās arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis, kurš kā mīļāko Laimas Vaikules izpildīto dziesmu nosauca «Dziesmu par pēdējo lapu», kuru kopā ar citiem pasākuma entuziastiem mēģināja arī padziedāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu