«Laima Rendez Vous Jūrmala» atklāšanas koncertā Ņujorkas Metropolitēna zvaigzne Kristīne Opolais

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ar vērienīgu atklāšanas koncertu šodien plkst.19 sāksies trešais starptautiskais festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala», kurā uzstāsies vairāk nekā 40 izpildītāji.

Pirmajā dienā īpaša uzmanība tiks pievērsta Metropolitēna zvaigznēm kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri - mūziķiem Valērijam Ļeontjevam, Valērijam Sjutkinam un Jeļenai Vaengai, kā arī jaunajiem talantiem «Uzari», «Justam» un «Dagamba».

Pārsteigumu pirmajā koncerta vakarā sagādās pasaulē atzītas Ņujorkas Metropolitēna zvaigznes Hibla Gerzmava un Kristīne Opolais.

Īpašs būs soprāna Kristīnes Opolais muzikālais sniegums. Viņa regulāri sadarbojas ar pasaulslaveniem diriģentiem un viesojas pasaules prestižākajos opernamos - Milānas Teatro alla Scala, Bavārijas Valsts operā un citos. Īpaša loma arī Ņujorkas Metropolitēna operai, kur maijā operdziedātāja kopā ar pasaules zvaigznēm dziedāja tās 50 gadu jubilejas galā koncertā.

Festivālā piedalīsies arī Krievijas estrādes zvaigznes Valērijs Meladze un Leonīds Agutins, kā arī Gruzijas mākslinieki Vahtangs Kikabidze un Nani Bregvadze. Uzstāsies arī iepriekšējā festivāla pārsteigums - Ukrainas balets «Freedom Ballet», kā arī Intars Busulis, Jānis Stībelis un daudzi citi.

Festivāls Jūrmalā norisināsies līdz 23.jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu