«Laima Rendez Vous Jūrmala» jau pēc dažām dienām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jau 21.jūlijā festivāla «Laima Rendez Vous Jūrmala» ietvaros pirmo reizi uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps pasaules rokmūzikas skatuves leģenda Kriss Normens, lai izpildītu savus lielākos hitus.

Kriss Normens grupas «Smokie» sastāvā bijis līdz 80. gadu vidum, un šajā laikā radīti daudzi lieliski hiti, kuri joprojām ir radio atskaņošanas sarakstos un ir rokmūzikas pasaules neatņemama sastāvdaļa.

Koncertā klausītājus priecēs leģendārās dziesmas «Living Next Door to Alice», «Meet You at Midnight», «Needles & Pins», «Lay Back in the Arms of Someone». Normens izpildīs arī «Gypsy Queen» un savu jaunāko singlu «Sun is Rising», kurš nācis klajā šā gada maijā.

Tāpat Jūrmalā skanēs «Stumblin’ in», kuru savulaik Normens izpildījis kopā ar Sūziju Kvatro, un noslēpumā pagaidām tiek turēts, vai šo dziesmu Jūrmalā mākslinieks unikālā iznācienā izpildīs kopā ar estrādes dīvu Laimu Vaikuli.

Šajā pašā 21.jūlija vakarā festivāla apmeklētājus iepriecinās arī operas dīva Hibla Gerzmava, Krievijas estrādes zvaigznes Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska, enerģiskie «Potap i Nastja», «Gradusi», talantīgā dziedātāja DiAna. Šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa 3. vietas ieguvēji no Moldovas «Sunstroke Project» arī pirmo reizi būs dzirdami Jūrmalā, savukārt Igauniju šajā vakarā pārstāvēs Ots Leplands, 2012.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks, un Latviju - šarmantie Intars Busulis un Jānis Stībelis.

Biļetes uz festivālu strauji tiek izpirktas; 21.jūlija koncerts šobrīd apmeklētāju vidū ir vispieprasītākais un cenas uz to festivāla nedēļā, iespējams, tiks celtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu